Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Ілон Маск особисто презентував оновлену Tesla Model S

Незважаючи на всі технологічні складнощі, пов’язані з випуском нових електромобілів, американська компанія Tesla в осені 2021 року почне виробництво оновленої моделі з індексом S. Серед цікавих новин з презентації можна відмітити появу топової модифікації Plaid, яка отримає силову установку потужністю 1000 к.с. та динаміку прискорення з 0 до швидкості у 100 км/год в межах двох секунд. Головними конкурентами для Tesla Model S Plaid стануть німецькі електрокари - Porsche Taycan Turbo S та Audi RS E-tron GT. Ціни на нову Model S Plaid стартуватимуть з відмітки у 130 тисяч євро.

В Tesla Model S Plaid встановлено три електродвигуна загальною потужністю понад 1000 к.с., що позитивно відобразилось на динаміці цієї моделі. Як ми вже згадували раніше новачок прискорюється до 100 км/год лише за 2 секунди. Також вражає показник подолання чверті милі за 9,3 секунди, що робить седан S Plaid швидшим серійним автомобілем який виробляється великим тиражом на звичайному автомобільному заводі і не є штучним продуктом тюнінг ательє. Максимальна швидкість заявлена для Tesla Model S Plaid складає 200 км/год. Зі слів Ілона Маска, новий електричний автомобіль стане найкращим на ринку та зможе внести суттєвий вклад в розвиток альтернативної енергетики. Акумуляторні батареї, які використовуються в Tesla можуть заряджатися всього за 15 хвилин, але відбувається це тільки на фірмових станціях швидкої зарядки потужністю 250 кВт.

В зовнішності топового варіанта Model S Plaid звертають на себе увагу передній сплітер, ширші бокові спідниці, величезний дифузор. Зазначені елементи кузова покращують аеродинаміку та притискну силу. Коефіцієнт опору у новачка 0,20 Cd, а  у конкурента Porsche Taycan 0,22 Cd. Найбільші зміни моделі Model S помітні в середині, де нас зустрічає новий екран мультимедійної системи, який повернутий в альбомному форматі. На перший погляд якість матеріалів в салоні залишилась на такому самому низькому рівні як і раніше, але при детальному огляді здається що американці все ж таки попрацювали над поліпшенням оздоблення в салоні Model S. Серед цікавих рішень відмітимо нове кермо нестандартної форми та екран інформаційно-розважальної системи з якого можна керувати абсолютно всіма налаштуваннями та функціями автомобіля.

Технічні напрацювання компанія Tesla випробовує на Нюрнбургринзі, що також символізує серйозний підхід американців до свого флагманського седана. Налаштування ходових якостей, роботи гальмівної системи та багато іншого було суттєво покращено. Враховуючи статус моделі на ринку нових електромобілів та іміджевість серед шанувальників бренду виробник зробив ставку на модернізацію та м’яке покращення попередника, що еволюціонує разом з іншими електрокарами…

 

 

16.06.2021
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Ілон Маск особисто презентував оновлену Tesla Model S

Політика конфіденційності